top of page

Yrkes-NM i møbelsnekkerfaget

Til lærlinger og unge fagarbeidere i Møbelsnekkerfaget


Velkommen som deltaker til Yrkes-NM i Møbelsnekkerfaget 11. - 14. januar 2023!


Du er velkommen til å melde deg på som kandidat til Yrkes-NM i Møbelsnekkerfaget. Opplæringskontorer og bedrifter kan også nominere kandidater til konkurransen.


Bildet er fra yrkes-NM 2018 (foto: Elisabeth Østby)


Yrkeskonkurransen er viktig for arena for individuell utvikling, og for å fremheve framtidas talenter innen møbelsnekring.

Yrkes-NM i Møbelsnekring 2022 blir arrangert av Oslo snekkermesterlaug i samarbeid med WorldSkills Norge. Vinner av Yrkes-NM i Møbelsnekring vil bli nominert som norsk deltaker i Møbelsnekkerfaget til europamesterskapet i Polen i september 2023. På grunn av aldersbestemmelser ved Europamesterskapet er øvre alder for deltaker i Yrkes-NM i Møbelsnekkerfaget 25 år. Yrkes-NM i Møbelsnekkerfaget vil bli avholdt i Oslo onsdag 11. januar - lørdag 14. januar 2023. Konkurransested blir Edvard Munch videregående skole i Oslo.


Bilder er fra yrkes-NM 2018 (foto: Elisabeth Østby)


Hvordan nominere kandidater


Nominering av kandidater sendes til arbeidsgruppe for yrkeskonkurranser i Oslo snekkermesterlaug: e-post: Yrkes-NM@osml.no. Påmelding så raskt som mulig. Det er noen ledige plasser igjen, hvor førstemann til mølla prinsippet gjelder. Send med oversikt over faglig erfaring og kompetanse. Antall deltagere i konkurransen er begrenset. En faggruppe vil vurdere kandidatene etter erfaring og kompetanse. Vennlig hilsen Arbeidsgruppen for yrkeskonkurranser i Oslo snekkermesterlaug.

Comments


bottom of page